Υλικά (για 10 μικρές τηγανίτες):

1 ώριμη μπανάνα
2 αβγά
1/4 φλ. Αλεύρι
Μέλι ή πραλίνα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τη μπανάνα στο μπλέντερ και ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ζεσταίνουμε την κρεπιέρα ή βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο να ζεσταθεί.

Με μια κουτάλα παίρνουμε λίγο μείγμα και το ρίχνουμε στο σκεύος, σχηματίζοντας μικρούς κύκλους. Μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά (και από την πάνω πλευρά θα βλέπεις φουσκάλες), γυρίζουμε από την άλλη.

Πρόσεξε να μη ρίχνεις πολύ μείγμα κάθε φορά για να βγουν λεπτά τα pancakes.

Μόλις τις βγάλεις ρίξε από πάνω μέλι και κανέλα, αν σου αρέσει, και κόψε μικρά φετάκια μπανάνας. Εναλλακτικά με το μέλι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια πραλίνα σε βαζάκι (Merenda, Nutella κλπ).