ΥΛΙΚΑ

Κριθαράκι μέτριο (200γρ.)
Σπαγγέτι Νο6 (200γρ.)
Σαλιγκάρι ζυμαρικό (100γρ.)
Ψιλοκομμένα τοματάκια (800γρ.)
Καρότα ψιλοκομμένα (2)
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο (1)
Μαϊντανός (3 κ.σ.)
Βασιλικός (3 κ.σ.)
Σκόρδο λιωμένο (1 σκελίδα)
Βούτυρο (50γρ.)
Ξύδι (1 κ.σ.)
Παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βράζετε τα τοματάκια, τα καρότα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το βασιλικό για 30 λεπτά.

Προσθέτετε το βούτυρο, το σκόρδο και αλατοπίπερο και βράζετε για 15 λεπτά ακόμη.

Εάν χρειάζεται προσθέτετε λίγο νερό. Βράζετε όλα τα ζυμαρικά μαζί για 12 λεπτά, ώστε κάποια να είναι πιο σκληρά και άλλα πιο μαλακά, και τα στραγγίζετε.

Προσθέτετε το ξύδι στη σάλτσα και ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και την παρμεζάνα.