ΥΛΙΚΑ

4-5 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. βούτυρο
1 αυγό
2 κ.σ. γάλα
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ. ζάχαρη
6 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.σ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζεις στο μίξερ τη ζάχαρη και το βούτυρο και τα χτυπάς. Έπειτα προσθέτεις και το αυγό και τα χτυπάς για λίγο ακόμα.

Ρίχνεις σιγά-σιγά το αλεύρι και χτυπάς πάλι το μείγμα σου για ακόμα 2 λεπτά. 

Τέλος προσθέτεις και το κακάο και ανακατεύεις πολύ καλά με το υπόλοιπο μείγμα.

Βουτυρώνεις τη φόρμα, την αλευρώνεις, ρίχνεις το μείγμα και ψήνεις στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.