Υλικά

3 κονσέρβες ροδάκινο κομπόστα (μικρές)

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο παγωμένο

1 μικρό γάλα εβαπορέ  παγωμένο

2 κουτιά (250ml) κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά από το ψυγείο

½ κούπα ζάχαρη άχνη

Ξύσμα από 3 lime

1 κουτ. της σούπας φρέσκια λουΐζα ψιλοκομμένη

Διαδικασία

Αλέθουμε στο multi τις τρεις κονσέρβες ροδάκινο καλά.

Στο μίξερ ανακατεύουμε πολύ καλά το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις κρέμες γάλακτος μαζί με την άχνη. Τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε τον πουρέ από τα ροδάκινα και το ξύσμα με τη λουΐζα. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και είτε το βάζουμε στην παγωτομηχανή να παγώσει είτε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε που και που για να μην κρυσταλλώνει.

Όταν είναι τα ροδάκινα στην εποχή τους και έχουν ωριμάσει το δοκιμάζουμε και με φρέσκα στο βάρος που έχουν οι κομπόστες ( το καθαρό) και αυξάνουμε αν θέλουμε λίγο τη ζάχαρη άχνη.

πηγή:tastyday.gr