Υλικά

1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα 
2 βανίλιες
σταγόνες σοκολάτας ή σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.

Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας η το σιρόπι.

πηγή:tastyday.gr