Υλικά
Για τη ζύμη

175 ml αλεύρι ολικής άλεσης δίκκοκου σταριού
250 ml γάλα αμυγδάλου με Ca
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. σιρόπι ροδιού
1/2 κ.γ. baking powder

Για τη γέμιση

2 κ.σ. αμύγδαλα
2 κ.σ. ηλιόσπορους
2 κ.σ. κολοκυθόσπορους
1 κ.σ. ωμούς σπόρους κακάο
2 μπανάνες
4-5 φράουλες
Ταχίνι ολικής άλεσης
Σιρόπι ροδιού

Εκτέλεση
Ανακατεύω καλά, ζεστάινω καλά ένα πλατό ή αντικολλητικό τηγάνι, το αλείφω με ελάχιστο λάδι (με λίγο χαρτί), χαμηλώνω λίγο τη φωτιά και ρίχνω ποσότητα μείγματος διαμέτρου 10-12εκ. Μόλις γεμίσει "τρύπες" στην επιφάνεια, ξεκολλάω προσεκτικά με μια μεγάλη σπάτουλα και αναποδογυρίζω. Μόλις πάρει και από αυτή τη μεριά χρώμα, αφαιρώ και ρίχνω την επόμενη δόση. Αν χρειάζεται αλείφω ξανά το τηγάνι με το λαδωμένο χαρτί.

Χτυπάω όλους τους σπόρους στο multi και κόβω σε ροδέλες τα φρούτα. Αλείφω το πρώτο παν-κέικ με ταχίνι, βάζω μία στρώση μπανάνες και 1-2 κ.γ. μείγμα ξηρών καρπών. Επαναλαμβάνω άλλες 2 φορές. Όταν βάλω και την τέταρτη κρέπα (που την αλείφω από κάτω με λίγο ταχίνι) στρώνω τις φράουλες, ραντίζω με το σιρόπι ροδιού και μοιράζω τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς.

πηγή:tastyday.gr