Υλικά
1 κονσέρβα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά
2 κούπες κρέμα γάλακτος, χτυπημένη καλά
το ξύσμα και ο χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι ή 2 μικρά
1/2κ.γ. εκχύλισμα λεμονιού

Εκτέλεση

Αναμείξτε μαζί το ζαχαρούχο γάλα και την χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο τάπερ. Προσθέστε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος το εκχύλισμα λεμονιού.

Ανακατέψτε καλά και βάλτε το τάπερ στη κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά, τουλάχιστον 6 ώρες ή όλο το βράδυ.