Εύκολα μπισκότα με πορτοκάλι
miarzww3fwip69cqihgu
Γεύσεις

Εύκολα μπισκότα με πορτοκάλι

Με τυρί κρέμα

Υλικά

225 γρ. βούτυρο
200 γρ. καστανή ζάχαρη
85 γρ. τυρί κρέμα
1 αυγό
Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκάλι
350 γρ. αλεύρι
2 γρ. σόδα

Eκτέλεση

Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με 25% βούτυρο, τη ζάχαρη και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν, για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε στη συνέχεια το αυγό, το χυμό και το ξύσμα από ένα πορτοκάλι.

Ρίχνετε το αλεύρι με τη σόδα και χτυπάτε σε χαμηλή ταχύτητα. Βάζετε το μείγμα σε κορνέ και κόβετε σε μικρά μπαλάκια.

Εναλλακτικά χωρίς κορνέ, πλάθετε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας, που έχετε βρέξει με λίγο νερό, και τα τοποθετείτε με 2 - 3 εκ. περιθώριο μεταξύ τους πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 8 -10 λεπτά. Όταν ψηθούν θα είναι υγρά αλλά μόλις κρυώσουν θα στεγνώσουν, θα είναι τραγανά και υγρά στο κέντρο λόγω της κρέμας τυριού που περιέχουν.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα