Υλικά:

Μια έτοιμη ζύμη για πίτσα 
1-1/2 φλιτζάνι τριμμένη καπνιστή μοτσαρέλα
2 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ ξίδι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
170γρ. κίτρινα τοματίνια κομμένα στη μέση
170γρ. κόκκινα τοματίνια κομμένα στη μέση
μισό φλιτζάνι φύλλα βασιλικού κομμένα σε λωρίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθέρμανε τον φούρνο σου για 30’ στους 260 βαθμούς Κελσίου. Σε αλευρωμένο τραπέζι, άνοιξε τη ζύμη της πίτσας και μόλις είναι έτοιμη βάλτη στο ταψί σου (το οποίο έχεις λαδώσει για να μην κολλήσει). Στη συνέχεια πρόσθεσε ελάχιστες σταγόνες ελαιόλαδο και ρίξε την τριμμένη μοτσαρέλα. Βάλε τη στο φούρνο να ψηθεί για περίπου ένα τέταρτο.

Στο μεταξύ σε ένα μπολ ανακάτεψε το λάδι με το ξίδι και το σκόρδο για να φτιάξεις μία vinaigrette. Ρίξε αλάτι και πιπέρι και πρόσθεσε και τα τοματίνια. Βγάλε την πίτσα από τον φούρνο και βάλε από πάνω τη σως vinaigrette με τα τοματίνια και τον βασιλικό.