Τι θα χρειαστούμε:

3 βάσεις για τούρτα
½ κιλό φράουλες
3 σακουλάκια έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής
1.200γρ. φρέσκο γάλα
9 κουτ. Σούπας μερέντα

Τι θα κάνουμε:

Σε μεγάλη πιατέλα βάζουμε την πρώτη βάση της τούρτα και την αλείφουμε με 2 κουταλιές της σούπας μερέντα. Επάνω απλώνουμε ένα μέρος της κρέμας ζαχαροπλαστικής που ήδη ετοιμάσαμε χτυπώντας στο μίξερ τα 3 φακελάκια έτοιμης κρέμας με το γάλα.

Αφού στρώσουμε την κρέμα, κόβουμε στη μέση φράουλες και τις βάζουμε σε όλη την επιφάνεια της κρέμας.

Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με τη δεύτερη βάση. Τη μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας την κρατάμε για το τέλος. Έτσι, αφού αλοίψουμε τη μερέντα και την τελευταία βάση, ρίχνουμε όλη την υπόλοιπη κρέμα και διακοσμούμε με ολόκληρες φράουλες.

Εναλλακτικά, αντί για την διακόσμηση με τις φράουλες, μπορείτε να απλώσετε στην τούρτα σας ένα υπέροχο και γευστικό frosting, για να της δώσετε πολύ εντυπωσιακό χρώμα και σχέδιο.