Υλικά 

500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
120ml ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλάκι ζελατίνη σε σκόνη
1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto)
1 βανίλια σε σκόνη
2-3 κουταλιές της σούπας μέλι
φουντούκια ή αμύγδαλα καραμελωμένα (προαιρετικά)

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολάκι διαλύετε τη ζελατίνη με 2 κουταλιές νερό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τη βανίλια και το λικέρ.

Δουλεύετε καλά τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτετε τη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να διαλυθούν εντελώς.

Μεταφέρετε την κρέμα σε 6 ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 5 ώρες, ώστε να παγώσει και να στερεοποιηθεί. Περιχύνετε με λίγο μέλι χλιαρό, γαρνίρετε με φουντούκια ή αμύγδαλα καραμελωμένα και σερβίρετε.