Υλικά

600 γρ κρέμα γάλακτος
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
200 γρ γιαούρτι αγελαδινό
1 κουτί γάλα συμπυκνωμένο
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μερέντα, φράουλα, ξηρούς καρπούς.

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά ψυγείο για αρκετές ώρες. Βγάζουμε και στο μίξερ βάζουμε την κρέμα γάλακτος κτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί και αρχίζουμε και ρίχνουμε σταδιακά το ζαχαρούχο λίγο λίγο συνεχίζοντας το κτύπημα.

Όταν πήξει καλά μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε το γιαουρτι συνεχίζουμε χτύπημα για τρία λεπτά και έτοιμο το παγωτάκι μας. Αν θέλετε να βάλετε μερεντα μπορείτε να βάλετε τόση όση θέλετε να είναι ωραία στην γεύση. Ανακατεύετε και έτοιμο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με ότι άλλο υλικό σας αρέσει.