ΥΛΙΚΑ

4 μέτριες ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και περασμένες στον τρίφτη
4 αυγά
2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
1.3 φλιτζανιού λάδι
250 γρ. φέτα θρυμματισμένα με τα δάχτυλα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια βασιλικού
1/3 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια.

Προσθέτουμε τη ντομάτα, την πάπρικα, τη ζάχαρη, βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι η ντομάτα να μείνει με ελάχιστα υγρά.

Προσθέτουμε τότε τα αυγά χτυπημένα, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα.

Ανακατεύουμε ελαφρά μερικές φορές μέχρι το φαγητό να μείνει χωρίς υγρά αλλά να μην παραψηθεί.

Βγάζουμε τον καγιανά σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, γαρνίρουμε με το βασιλικό και σερβίρουμε.