Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Δροσιστικό παγωτό πορτοκάλι
zpq7xg9mx8izgac5hhtm
Γεύσεις

Δροσιστικό παγωτό πορτοκάλι

Στο τέλος προσθέστε σιρόπι σοκολάτας για να το απογειώσετε

Υλικά

Άχνη ζάχαρη 100 γρΚρέμα γάλακτος 500 ml
Χυμός πορτοκαλιού 450 ml
Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι
Χρώμα ζαχαροπλαστικής πορτοκαλί προαιρετικά

Οδηγίες

Στύβουμε τα πορτοκάλια και τα σουρώνουμε πολύ καλά.Σε ένα μπολ χτυπάμε την άχνη ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος αρκετά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα κι ανακατεύουμε. Εάν θέλουμε έντονο πορτοκαλί χρώμα ρίχνουμε 2-3 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής . Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ ,το σκεπάζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη. Στα 5 λεπτά το βγάζουμε και με ένα πιρούνι το ανακατεύουμε να διαλυθεί ο πάγος και το ξαναβάζουμε κατάψυξη. Κάθε 45 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το κάνουμε τουλάχιστον 6-8 φορές για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα