Υλικά

4 ατομα
1 κιλό πατάτες για φούρνο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίστε τις πατάτες και κόψτε τες για φούρνο.

Χτυπήστε στο μίξερ την μουστάρδα, το λεμόνι, νερό, το λάδι, το σκόρδο μεχρι να γινει ενα ομοιόμορφο μείγμα.

Βαάλτε τις πατάτες σε ένα ταψί και προσθέστε λίγο ακόμα νερό, τα μυρωδικά και το μείγμα με το σκόρδο.