Υλικά

2 αβγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 μικρή πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 φέτα γαλοπούλα κομμένη σε λωρίδες
αλάτι, πιπέρι τριμμένο

Εκτέλεση

Ψεκάζετε το τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε.

Χτυπάτε τα αβγά, ρίχνετε μέσα όλα τα υλικά (εκτός από το αλάτι και το πιπέρι) και ψήνετε για 3-5 λεπτά, μέχρις ότου η ομελέτα να αποκτήσει χρώμα σε όλα τα σημεία.

Χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα, γυρίστε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και άφησέ τη να ψηθεί ακόμη 1 λεπτό.

Αλατοπιπέρωσε, κόψτε την ομελέτα στα δύο και καλή σας όρεξη