Συστατικά:

200γρ γιαούρτι στραγγιστό (1 κεσεδάκι)
140γρ αλεύρι (1/2 κούπα), για όλες τις χρήσεις
1κ.γ. μπέηκιν πάουντερ
170γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο
400γρ. φέτα
200γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο (Γραβιέρα ή Ρεγκάτο)
2 αυγά, χτυπημένα
1/2 κούπα γάλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
πιπέρι, ΚΑΘΟΛΟΥ αλάτι

Προετοιμασία

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το μπέηκιν και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύοντας με ένα σύρμα (αβγοδάρτη, εικ.1). Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι αρχικά, και στη συνέχεια με το σύρμα μέχρι να γίνουν ένα. Δεν αγχωνόμαστε που το μίγμα είναι σφιχτό. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, και όλα τα υλικά θα ενωθούν.

Στη συνέχεια βάζουμε το κίτρινο τυρί και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί και αυτό.

Προσθέτουμε τη φέτα σπασμένη σε χοντρά κομμάτια, και ανακατεύουμε με κάποιο κουτάλι προσεκτικά. Δε θέλουμε να τη διαλύσουμε σε μικροσκοπικά κομματάκια, γι' αυτό "διπλώνουμε" τη φέτα μέσα στο μίγμα, όπως θα κάναμε με μια μαρέγκα. Βάζουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι (όχι πολύ).

Όση ώρα ετοιμάζουμε το μείγμα, έχουμε ανάψει όλο το φούρνο και τον προθερμαίνουμε στους 200 βαθμούς.

Σε ένα στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος (21 χ 18 εκ. ή αντίστοιχου εμβαδού), αλείφουμε λίγη μαργαρίνη, και ρίχνουμε το μίγμα μας.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στη μεσαία σχάρα μέχρι να ροδίσει, περίπου για 45 λεπτά. Ελέγχουμε με ένα μαχαιράκι αν έχει ψηθεί: Βάζουμε το μαχαίρι μέσα στην πίτα και αν βγει καθαρό, χωρίς να κολλά επάνω του το μίγμα, είναι έτοιμη.

Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.  Σερβίρουμε με χωριάτικη σαλάτα ή με μια απλή σαλάτα μαρούλι.