Η πιο γρήγορη γαριδομακαρονάδα
Με φέτα και πιπεριές
ΥΛΙΚΑ
• 500 γραμμάρια κατεψυγμένες και καθαρισμένες γαρίδες
• 1 ½ πακέτο μακαρόνια
• 1 συσκευασία ψιλοκομμένης ντομάτας
• 1 συσκευασία χυμό ντομάτας
• 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 150 γραμμάρια φέτα, κομμένη σε κυβάκια
• Μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι και Πιπέρι
Πως θα το ετοιμάσετε:
Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέχρι να είναι al dente. Στη συνέχεια, σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, για περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο, την ψιλοκομμένη ντομάτα, όπως και τον χυμό. Αφού η σάλτσα σας έχει βράσει (περίπου 10 λεπτά) προσθέτετε τον μαϊντανό και τη φέτα, μέχρι να λιώσει. Το επόμενο βήμα σας, είναι να προσθέσετε τις γαρίδες, και να αφήσετε το μείγμα να βράσει μέχρι να είναι καλά μαγειρεμένες. Μπορείτε να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα και να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.
Εντωμεταξύ, έχετε σουρώσει τα μακαρόνια σας και τα έχετε τοποθετήσει και πάλι στην κατσαρόλα. Ρίχτε και τη σάλτσα μέσα σε αυτή και συνεχίστε να μαγειρεύετε το φαγητό, μέχρι τα μακαρόνια να απορροφήσουν σχεδόν όλη τη σάλτσα. Σερβίρετε προσθέτοντας λίγο τριμμένο τυρί στην κορυφή.