ΥΛΙΚΑ

5 μεγάλα αυγά (από τα 4 θα κρατήσουμε μόνο τα ασπράδια)
¼ κιλό Φέτα 
1 μικρό κρεμμυδάκι
2 σέλερι μέτριου μεγέθους
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρουτόν
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα αυγά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να βράσουν και να γίνουν σφιχτά.

Αφού κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το κρεμμυδάκι.

Τρίβουμε τη Φέτα με το χέρι.

Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά -μαγιονέζα, κρουτόν, Φέτα, σέλερι, αυγά, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι- ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.