Υλικά

Φαρίνα 2 1/2 φλυτζάνι τσαγιού κοσκινισμένο
Ζάχαρη 1 φλυτζάνι τσαγιού
Μαργαρίνη 230 γρ
Πορτοκάλι μεγάλο 1 τον χυμό και το ξύσμα
Κουβερτούρα σε σταγόνες 1/2 φλυτζάνι τσαγιού

Οδηγίες

Κοσκινίζουμε το αλεύρι. Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ με το μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα και σιγά σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Γίνεται μια απαλή μέτρια ζύμη. Αδειάζουμε τις σταγόνες κουβερτούρας μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρώς να απλωθούν. Αφήνουμε την ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθουμε την ζύμη με τα χέρια μας σε στρογγυλές μπαλίτσες. Πιέζουμε τις μπαλίτσες στην παλάμη μας για να γίνουν λεπτές κι επίπεδες. Τις τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.

πηγή:chefoulis.gr