Λαχταριστά τορτελίνια αλα κρεμ
yvk54ww2gji3ecjo5hnv
Γεύσεις

Λαχταριστά τορτελίνια αλα κρεμ

Ένα γρήγορο πιάτο για όσους αγαπούν τα ζυμαρικά

Υλικά

Τορτελίνια 1 πακέτο με τυρί
Κρέμα γάλακτος 1 κουτί 0,200 λίτρα
Μανιτάρια 1 κουτί 250 γρ
Μπέικον 200 γρ
Κεφαλοτύρι 200 γρ
Γκούντα 200 γρ
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

Βράζουμε τα τορτελίνια για 15΄σε μέτρια φωτιά. Τα σουρώνουμε κάτω από κρύο νερό για να μην κολλήσουν. Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι. Σ΄ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και στη συνέχεια σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το μπέικον. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση για 5΄σε μέτρια φωτιά αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 5΄. Κατόπιν ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα και ανακατεύουμε καλά για να ομοιογενοποιηθούν και να γίνουν μια άσπρη πηχτή σάλτσα. Βάζουμε σε πυρέξ τα τορτελίνια σκεπάζοντας με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 πάνω κάτω περίπου για 20΄.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα