Υλικά

3 φλιτζάνια φρέσκια κρέμα με λίγα λιπαρά
¾ του φλιτζανιού άσπρη σοκολάτα με γεύση βανίλιας ( ή σκέτη ) σε κομμάτια.
1 ξύλο κανέλας
Μία μύτη του κουταλιού του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάλτε τη μισή κρέμα γάλακτος. Μόλις ζεσταθεί προσθέστε τη λευκή σοκολάτα, το ξύλο κανέλας και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφαιρέστε το ξύλο της κανέλας και προσθέστε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος. Μόλις ζεσταθεί καλά, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Προσθέτουμε τη σκόνη βανίλιας. Σερβίρουμε στις κούπες και πασπαλίζουμε με κανέλα.

πηγή:tastyday.gr