Υλικά

1 μαρούλι χοντροκομμένο ( με το χέρι )
ένα αβοκάντο
1/2 αγγούρι
100 γραμμ. καπνιστό σολομό
1 κουταλιά σουσάμι
1 αυγό βραστό
Τυρί κρέμα ( ή κατσικίσιο )
1 λάιμ
περίπου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

Χοντροκόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε σε μία σαλατιέρα. Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές μακρόστενες φέτες με ένα μαντολίνο και τις προσθέτουμε. Από πάνω βάζουμε το αβοκάντο το οποίο έχουμε καθαρίσει και κόψει σε δύο κομμάτια.

Γεμίζουμε τα δύο αβοκάντο με κομμάτια καπνιστού σολομού. Κόβουμε τα αυγά σε ροδέλες και τα προσθέτουμε και αυτά στη σαλατιέρα. Κάνουμε το τυρί μπαλάκια και το προσθέτουμε και αυτό. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Χτυπάμε το λάδι, με το χυμό από το λάϊμ και το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

πηγή:tastyday.gr