Νούντλς με μοσχαρίσιο κιμά
cv3iihxb6mddsvaa049l
Γεύσεις

Νούντλς με μοσχαρίσιο κιμά

Γρήγορα και εύκολα

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κύβο ζωμό βοδινό
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κιλού φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 πακέτο νούντλς
Ξινόγαλο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι καφέ βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μοσχαρίσιο κιμά. Όταν ροδίσει, στραγγίζουμε το υπερβολικό λίπος από το τηγάνι, αν υπάρχει. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τον ζωμό, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να γίνουν διάφανα τα κρεμμύδια. Αφαιρούμε από τη θερμότητα (πολύ σημαντικό) και προσθέτουμε το ξυνόγαλο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πάνω σε ζεστά μαγειρεμένα noodles αυγών.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα