Νόστιμο κότσι στην γάστρα
bvpppj9mxdxxfoho3y6k
Γεύσεις

Νόστιμο κότσι στην γάστρα

Η καλύτερη επιλογή για το γιορτινό σας τραπέζι

Υλικά

4 κότσια χοιρινά ( μέτριου μεγέθους, 1 -1,5 κιλά το ένα )
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
το χυμό από 1 1/2 πορτοκάλι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λαδόκολλα ( προαιρετικά )

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη γάστρα με αλάτι και πιπέρι ( αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ένα τα κότσια τυλιγμένα σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί). Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός. Απλώνουμε τον χυλό στα κότσια με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει παντού. Ψήνουμε τα κότσια στους 200 βαθμούς για περίπου τρεις ώρες.

Υ.Γ. Αν δείτε ότι το κρέας συνεχίζει να "κρατάει", ξανασκεπάστε το και αφήστε το μέχρι κυριολεκτικά να ξεκοκαλίζεται.

Πηγή άρθρου: TastyDay.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα