Μια διαφορετική μους σοκολάτας
kmv3ohylijpalrnhs1gq
Γεύσεις

Μια διαφορετική μους σοκολάτας

Λαχταριστή και χωρίς καθόλου ζάχαρη

Υλικά

1 κουτί ( μεταλλικό ) κρέμα καρύδας
12 βασιλικούς χουρμάδες
3 κουταλιές της σούπας κακάο

Για τη σαντιγί

1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας μέλι
μερικές σταγόνες λικέρ της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας, το κακάο και τους χουρμάδες ( αφού προηγουμένως έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια ). Τα πολτοποιούμε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και βάζουμε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει.

Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το μέλι και το λικέρ μέχρι να "σταθεί". Την προσθέτουμε στα ποτήρια ή τα μπολάκια και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας ή ό,τι άλλο μας αρέσει.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα