Λαχταριστά μπράουνις με σοκολάτα και αλάτι
lpousfgxotelpc11xdd7
Γεύσεις

Λαχταριστά μπράουνις με σοκολάτα και αλάτι

Για μικρούς και μεγάλους

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C, στον αέρα.

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 20x30 εκ.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 watt το βούτυρο με την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, ελέγχοντας στο ενδιάμεσο, και τα ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα γάλακτος και το αλάτι.

Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Το αδειάζουμε στο ταψί και ψήνουμε το μπράουνι για 40 λεπτά (θα είναι σκληρό εξωτερικά και μαλακό στο κέντρο).

Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε το μπράουνι να κρυώσει εντελώς πάνω σε μία σχάρα για περίπου 1 ώρα.

Το κόβουμε, περιχύνουμε τα κομμάτια με τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα, τα πασπαλίζουμε με έξτρα νιφάδες αλατιού και σερβίρουμε.

πηγή:akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα