Υλικά

4 μεσαίες προς μεγάλες πατάτες
4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
100 γραμμ. κίτρινο τυρί τριμμένο ( κατά προτίμηση μοτσαρέλα )
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι ( προαιρετικά )

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να τρυπιούνται αρκετά με το πιρούνι. Τις βγάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τις ξεπλένουμε με παγωμένο νερό. Μόλις γίνουν χλιαρές, τις κόβουμε στη μέση. Με ένα κουτάλι, βγάζουμε αρκετό από το εσωτερικό τους. Σπάμε σε κάθε μία από τις πατάτες ένα αυγό. Πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10-15 λεπτά

Πηγή άθρου: TastyDay.gr