Υλικά

Γαρίδες 10 μεγάλες
Αγγουράκια τουρσί 8
Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό του
Αλάτι 1/2 πρέζα
Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Πιπέρι 1/2 πρέζα
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι
Ξυλάκια για σουβλάκι 10
Ντοματίνια 4-5

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, τις βάζουμε να βράσουν για 7 λεπτά. Αφού βράσουν τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού στο ζουμί από τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Είναι η σάλτσα που θα βουτήξουμε τα σουβλάκια. Κόβουμε τα αγγουράκια σε ροδέλες και περνάμε εναλλάξ στα ξυλάκια τα υλικά, μια γαρίδα, ένα αγγουράκι, ένα ντοματίνι. Σερβίρουμε τα σουβλάκια μπηγμένα σε ένα μεγάλο πορτοκάλι προαιρετικά ενώ αν επιθυμούμε περιχύνουμε το σουβλάκι με την σάλτσα που έχουμε φτιάξει.

πηγή:chefoulis.gr