Ένα παράθυρο θάλασσα
Ένα παράθυρο θάλασσα Όλγα Λασκαράτου
Σουβλάκια γαρίδας με αγγουράκι τουρσί
r3eqegqhkj4zfmcexrh9
Γεύσεις

Σουβλάκια γαρίδας με αγγουράκι τουρσί

Εύκολα και γρήγορα

Υλικά

Γαρίδες 10 μεγάλες
Αγγουράκια τουρσί 8
Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό του
Αλάτι 1/2 πρέζα
Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Πιπέρι 1/2 πρέζα
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι
Ξυλάκια για σουβλάκι 10
Ντοματίνια 4-5

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, τις βάζουμε να βράσουν για 7 λεπτά. Αφού βράσουν τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού στο ζουμί από τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Είναι η σάλτσα που θα βουτήξουμε τα σουβλάκια. Κόβουμε τα αγγουράκια σε ροδέλες και περνάμε εναλλάξ στα ξυλάκια τα υλικά, μια γαρίδα, ένα αγγουράκι, ένα ντοματίνι. Σερβίρουμε τα σουβλάκια μπηγμένα σε ένα μεγάλο πορτοκάλι προαιρετικά ενώ αν επιθυμούμε περιχύνουμε το σουβλάκι με την σάλτσα που έχουμε φτιάξει.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα