Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
Εύκολες κροκέτες ψαριού με μυρωδικά
pite3op0wzgpikt97d8l
Γεύσεις

Εύκολες κροκέτες ψαριού με μυρωδικά

Ιδανικό ορεκτικό για οποιοδήποτε τραπέζι

Υλικά

Λευκό ψάρι 3 φλιτζάνια τσαγιού (μαγειρεμένο χωρίς κόκκαλα)
Μαϊντανός 1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένος
Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα
Φρυγανιά τριμμένη 1 φλιτζάνι τσαγιού
Αυγά 2 τεμ χτυπημένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο ψαράκι που επιλέξαμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ,τον μαϊντανό,το σκορδάκι,την φρυγανιά,τα αυγά χτυπημένα και στο τέλος το αλεύρι (τόσο όσο να γίνει ένα ελαφρώς πηχτό μείγμα). Το βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά. Πλάθουμε το μείγμα μας σε στρογγυλά ή στενόμακρα σχήματα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις κάψει ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις κροκέτες. Κατά την διάρκεια του τηγανίσματος χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά για να μην μας αρπάξουν.Μόλις ροδίσουν καλά είναι έτοιμες, τις βγάζουμε προσεκτικά, τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι και τις απολαμβάνουμε.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα