Υλικά:

6 μεγάλα αυγά

2 λιωμένες μπανάνες

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου

3 κουταλιές ρύζι ή αλεύρι από κινόα

λίγο αλάτι

μισό κουταλάκι κανέλα

Γαρνιτούρες:

Μισή κουταλιά βούτυρο καρύδας

Μισή κουταλιά βούτυρο αμυγδάλου

¼ μπανάνα σε φέτες

\μισή κουταλιά ψιλοκομμένα καρύδια

1 κουταλιά σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Εκτέλεση:

Ανάψτε τη βαφλιέρα. Σε ένα μεγάλο αυγό, χτυπήστε τα αυγά, τις λιωμένες μπανάνες, το βούτυρο αμυγδάλου, το αλεύρι ολικής άλεσης και την κανέλα με ένα πιρούνι. Μην ξεχάσετε το αλατάκι.

Κάθε βάφλα είναι το 1/3 φλιτζάνι του μείγματος.