Πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια με πορτοκάλι
c4mssrjykzmddhukcomx
Γεύσεις

Πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια με πορτοκάλι

Για όλες τις ώρες της ημέρας

Υλικά

Καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Πορτοκάλι 1 φλυτζάνι του τσαγιού από τον χυμό του
Λεμόνι 1 φλυτζάνι του τσαγιού από τον χυμό του
Πορτοκάλι 1 κουτάλι της σούπας μόνο ξύσμα
Μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
Σόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι του γλυκού
Κονιάκ 5 κουταλιές της σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό
Αλάτι 1 πρέζα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ την ζάχαρη, το λάδι, τους χυμούς από πορτοκάλι, λεμόνι, το κονιάκ, την σόδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την πρέζα αλάτι, πολύ καλά να ανακατεύουν όλα μαζί και προσθέτουμε και το αλεύρι. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχέδιο θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα