Μπρουσκέτες με αβοκάντο
xtk4r57o8ngiivmq4se8
Γεύσεις

Μπρουσκέτες με αβοκάντο

Υλικά και εκτέλεση

Ειναι εύκολο, νόστιμο και υγιεινό. Ειναι το σνακ που θα σου λύσει τα χέρια οταν θέλεις κάτι γρήγορο και θα μπορέσει να αντικαταστήσει ενα γεύμα αφού τα εχει όλα: πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, πολύτιμα καλά λιπαρά, βιταμίνες, ίνες. Και θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη ιδέα τις μέρες μετα το Πάσχα που θα βρεθούμε με ενα ψυγείο γεμάτο με βραστά κόκκινα αυγά.

Για 4 μπρουσκέτες

4 μεγάλες φέτες ωραίο προζυμένιο ψωμί.
1 ώριμο αβοκάντο
1 λάιμ, το χυμο και το ξύσμα του
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο (αν δεν σας αρέσει αντικαταστήστε του με μαϊντανό)
1 μικρή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
1-2 κουταλιες ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπερι
4 σφιχτά αυγά

Ψήνετε για λίγα λεπτά το ψωμί στο γκριλ να ροδίσει.

Καθαρίζετε το αβοκάντο και το βάζετε στο μπλεντεράκι μαζί με το χυμό και το ξύσμα του λάιμ, τα φρεσκα κρεμμυδάκια, το κόλιανδρο, την πιπερίτσα, το λάδι και αλατοπίπερο. Τα χτυπάτε να πολτοποιηθούν.

Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε φέτες.

Μοιράζετε το μίγμα του αβοκάντο στις 4 τραγανές φέτες του ψωμιού και από πάνω βάζετε τις φέτες του αυγού. Αλατοπιπερώνετε και γαρνίρετε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

Πηγή: tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα