Υλικά 

½ κόκκινο κρεμμύδι
1 τομάτα
1 πιπεριά φλωρίνης
2 μέτριες πατάτες βρασμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο +έξτρα για το ταψάκι
6 αυγά μέτρια
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. κασέρι τριμμένο
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
50 γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια+ έξτρα για το σερβίρισμα
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC βαθμούς στον αέρα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Κόβουμε τη τομάτα στα 4 και αφαιρούμε τα σπόρια. Στη συνέχεια κόβουμε σε κύβους 1 εκ. μαζί με την πιπεριά και τις πατάτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι μας να ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά και τη ντομάτα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πατάτες και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα λαχανικά μας σε ένα αντικολλητικό ταψάκι 20 εκ. το οποίο έχουμε λαδώσει καλά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και τα τυριά. Μεταφέρουμε το μείγμα των αυγών στο ταψάκι μας και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο.
Σερβίρουμε με την υπόλοιπη φέτα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

πηγή:akispetretzikis.com