Πεντανόστιμα πιτσάκια σε μπουκίτσες
yzh7eqdq7mxdtwhndb7l
Γεύσεις

Πεντανόστιμα πιτσάκια σε μπουκίτσες

Εύκολα και γρήγορα

Για την πίτσα και τη γέμιση

450 γρ. ζύμη για πίτσα
4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
24 κομμάτια μοτσαρέλα 1 εκ.
1/2 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
1/2 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
λάδι για τηγάνισμα

Για την επικάλυψη

50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

100 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Εκτέλεση

Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη της πίτσας και κόβουμε σε 36 τετράγωνα κομμάτια 5 εκ.
Κόβουμε το κάθε κομμάτι της γαλοπούλας σε 9 ίσια κομμάτια.
Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι της ζύμης τα υλικά της γέμισης και τα κλείνουμε καλά.
Τηγανίζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι σε θερμοκρασία 180ο C για 3-5 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε τα πιτσάκια.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο στους 200ο C στον αέρα για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.

πηγή:akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα