Για την πίτσα και τη γέμιση

450 γρ. ζύμη για πίτσα
4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
24 κομμάτια μοτσαρέλα 1 εκ.
1/2 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
1/2 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
λάδι για τηγάνισμα

Για την επικάλυψη

50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα

100 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Εκτέλεση

Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη της πίτσας και κόβουμε σε 36 τετράγωνα κομμάτια 5 εκ.
Κόβουμε το κάθε κομμάτι της γαλοπούλας σε 9 ίσια κομμάτια.
Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι της ζύμης τα υλικά της γέμισης και τα κλείνουμε καλά.
Τηγανίζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι σε θερμοκρασία 180ο C για 3-5 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε τα πιτσάκια.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο στους 200ο C στον αέρα για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίο χρώμα.

πηγή:akispetretzikis.com