Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η θέση των πλανητών σήμερα σε καλεί σε δράση. Πριν τη δράση, όμως απαιτείται προετοιμασία και αυτό είναι ακριβώς που οφείλεις να κάνεις. Κατάστρωσε σχέδια, κάνε τον προγραμματισμό σου και ξεκίνα τη δουλειά για να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Αρκετά επαναπαύτηκες μέχρι τώρα. Πλέον οφείλεις να αποζημιώσεις τον εαυτό σου με όλα όσα αξίζει. Κινήσου με μέθοδο και πειθαρχία.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική, με τη διάθεσή σου να βρίσκεται στα ύψη και τις επιτυχίες σε ό,τι επιδίωκες να σε καταξιώνουν στον κοινωνικό τομέα. Όλα σου τα σχέδια έχουν εκπληρωθεί και εφόσον δεν έχεις ούτε προβλήματα να διαχειριστείς, προτίμησε να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Δίδυμοι

Προσπαθείς εδώ και καιρό πολύ για να πετύχεις κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που ήθελες και προγραμμάτιζες. Αντί να απογοητευτείς και να παραιτηθείς, αφήνοντας τον κόπο σου να πάει χαμένος, προτίμησε να προγραμματιστείς εκ νέου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου και να είσαι ικανοποιημένος.

Καρκίνος

Την περίοδο αυτή νιώθεις ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σου και μπορείς να δεις τα πράγματα ως έχουν. Αυτό σου δημιουργεί απογοήτευση καθώς τα σχέδιά σου δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό ίσως επιβαρύνει λίγο το συναίσθημά σου, για αυτό φρόντισε να διευθετήσεις άμεσα και επιδέξια τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες. Κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν θα έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, πάρε μια ανάσα και βρες το χρόνο για να ανασυγκροτηθείς. Ρίξε μια ματιά γύρω σου, στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, τις σχέσεις σου και τις συνθήκες που υπάρχουν και δες τί από όλα αυτά θέλεις να αλλάξεις. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις νέα αρχή, αν μετά από σοβαρή σκέψη διαπιστώσεις ότι το έχεις ανάγκη. Σε προσωπικό επίπεδο, μην αναβάλεις για αργότερα την επίλυση προβλημάτων. Ασχολήσου με αυτά τώρα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου, στο οποίο δέχεσαι την εύνοια της τύχης μέσα από πόρτες που σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις. Μπορείς έτσι, να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις με επιτυχία παρακάτω. Βέβαια, όλα αυτά είναι στα δικά σου χέρια και έγκεινται στις αποφάσεις που θα πάρεις. Για αυτό φρόντισε να χειριστείς την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νιώθεις μια παρόρμηση και μια εσωτερική ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μέχρι τώρα ίσως να μην έχεις πάρει τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι υπόλογος για αυτό θα πρέπει να είσαι εσύ και όχι οι γύρω σου. Επομένως, κάνε μια αυτοκριτική και ξεκίνα τώρα τη δράση με σκοπό να βάλεις τη ζωή σου σε έναν άλλο ρυθμό και να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Από την δική σου συμπεριφορά θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρεις να επιτύχεις ή όχι.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα κληθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα σε προβληματίσουν σχετικά με μια υπόθεση που δημιουργείται εξαιτίας ενός προσώπου που έρχεται από το παρελθόν. Γενικότερα, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με τις δημόσιες σχέσεις σου και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε προσοχή και υπομονή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες υποθέσεις που σε αφορούν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση και ανάλαβε δράση. Οι συνθήκες της τελευταίας περιόδου σε έχουν κάνει να νιώθεις αφόρητα πιεσμένος και να τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις σου με άγχος για να τις προλάβεις. Ανασυγκροτήσου, βρες τον τρόπο να ισορροπήσεις και να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Μόλις βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Αιγόκερως

Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, πιο φωτεινό και καλότυχο. Μπορεί να κοιτάς το παρελθόν με ένα συναίσθημα γλυκόπικρο, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά που έγιναν δεν αλλάζουν. Κοίτα το μέλλον και άσε την αισιοδοξία να σε οδηγήσει στους στόχους σου. Προσπάθησε, ωστόσο, να παραμείνεις προσγειωμένος και να είσαι λιγότερο αιθεροβάμων, καθώς η στάση αυτή δε σε κάνει αποτελεσματικό.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα αποτελεί κομβικό σημείο μέσα στο χρόνο της ζωής σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις επάνω του όσα ονειρεύεσαι. Στρέψου προς τα έσω και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου -με ειλικρίνεια- για να ανακαλύψεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Έτσι, στηριζόμενος στα δικά σου θέλω, θα καταστρώσεις τα σχέδιά που θα σε οδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, έφτασε η ώρα που θα πρέπει να αναλάβεις δράση και να κινητοποιηθείς. Αρκετά κράτησες τα σχέδιά σου στο συρτάρι. Τώρα θα πρέπει να τα συμβουλευτείς και να προετοιμάσεις ένα πρόγραμμα που με απόλυτη πειθαρχία θα καταφέρει να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Έχεις όλα τα φόντα για να φτάσεις εκεί που θες , απολαμβάνοντας τα συναισθήματα χαράς που θα σου γεννηθούν.

Πηγή: myastro.gr