Η Μαριάννα Καλλέργη ξεσπαθώνει κατά του Survivor με συνέντευξη που δίνει στο «Happy Day» και την Έλενα Κώνστα. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, μιλάει για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στον Άγιο Δομίνικο, καταγγέλλοντας ότι η ιατρική περίθαλψη ήταν ελλιπής.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είμαι πολύ τυχερή που άκουσα το σώμα μου. Στο κομμάτι της υγείας μας έλεγαν άλλα και άλλα πράγματα είδαμε. Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο, θα έχουμε την περίθαλψη που μας αρμόζει και ότι δεν θα μας φέρονταν… ούτε ζώα, για να το πω κυνικά. Ένα βράδυ αρχίζω και ψήνομαι και τρέμω. Με πιάνει ο Σπαλιάρας και μου λέει «βράζεις». Έρχεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μου λέει «Έχεις αλλάξει χρώμα, πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται, μην τα σπάσω όλα». Με πήγαν στο νοσοκομείο για 40 λεπτά, με γύρισαν πίσω και ξανασήκωσα πυρετό. Μου έδιναν συνέχεια χάπια, δεν ξέρω τι μου έδιναν. Δεν έφυγα εκείνο το βράδυ, μου είπαν κάνε υπομονή μέχρι το συμβούλιο. Ο πνευμονολόγος μου μού είπε όταν αν έμενα στο νησί άλλες 3 ώρες, θα είχα πρόβλημα.

Με τον Θέμο Αναστασιάδη είχαμε μιλήσει από το 2011 να βγω στην εκπομπή, όταν θα έφευγε η Λάουρα. Με παρακάλαγε να συνεργαστούμε, με αγαπούσε πάρα πολύ.

Με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ήμασταν μαζί στο «Nomads». Έχουμε έρθει πολύ κοντά, είναι ένας άνθρωπος τρομερός, μου έχει σημαδέψει τη ζωή. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που μου μιλάει, που έχει αυτή την ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνει. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή, απλά κάνουμε πάρα πολύ παρέα και ό,τι και να χρειαστεί θα είμαι εκεί και αν χρειαστώ κι εγώ κάτι θα είναι εκεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: