Κριός: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις όλων των τύπων, αγαπητοί Κριοί. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και με άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Επίσης, να αναμένετε να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον σας!

Ταύρος:Κάποια θέματα του παρελθόντος αναμένεται να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, αγαπητοί Ταύροι. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση, να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές. Να ξέρετε ότι θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό αδράξτε τη!

Δίδυμοι: Κάποια ανασφάλεια φαίνεται να σας βασανίζει, αγαπητοί Δίδυμοι. Ίσως να σας φτάσει σε σημείο να αμφισβητείτε την κρίση σας σε αρκετά θέματα. Αναζητήστε βοήθεια από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, για να σας πουν τη δική τους οπτική. Οι συμβουλές και οι πληροφορίες που θα σας δώσουν, θα σας βοηθούν να βρείτε πιο αποδοτικούς τρόπους προσέγγισης των προβλημάτων σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανορθωθεί και θα βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις!

Καρκίνος: Οι πολλές δικές σας υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των άλλων θα απορροφήσουν όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Επειδή έχετε ανάγκη από ξεκούραση, τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μια τελική ώθηση στις αντοχές σας προκειμένου να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες. Στη συνέχεια πρέπει να αφιερώσετε χρόνο μόνο στον εαυτό σας, χωρίς να ξεχάσετε να φροντίσετε και την εμφάνισή σας!

Λέων: Οι αίσιες πλανητικές δονήσεις σας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Λέοντες! Θα νιώσετε να είστε περιζήτητοι όπου κι αν βρεθείτε, καθώς θα είναι πολλοί αυτοί που θα ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν και να εκφράσουν την στήριξή τους. Να αναμένετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, με κάποιες να τραβούν και το ερωτικό ενδιαφέρον σας!


Παρθένος:Έχετε μια εσωτερική ανάγκη να δώσετε περισσότερη σημασία στους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Παρθένοι. Κάποια άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος χρειάζονται βοήθεια – και η παρουσία σας θα βελτιώσει τον δεσμό ανάμεσά σας. Βρείτε τις λύσεις που απαιτούν οι συγκυρίες, για να επανέλθει η γαλήνη και η αρμονία στον κύκλο σας. Θα νιώσετε εξαιρετικά ανακουφισμένοι, αναζωογονημένοι και με διάθεση να φροντίστε περισσότερο και το σπιτικό σας για να αναδύει θαλπωρή!



Ζυγός: Η αυτοπεποίθηση και η εξωστρέφειά σας θα είναι στα ύψη, αγαπητοί Ζυγοί! Με τόση ενέργεια και αποφασιστικότητα, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει ελπίδα, θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα και θα σας φέρει κοντά σε πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Μην ξεχάσετε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για την καλή δουλειά, με ένα μικρό δωράκι!

Σκορπιός: Η τάση σας προς τον υλισμό αρχίζει να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να μειώσετε άμεσα τη μανία σας για αγορές, γιατί τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Μην φτάσετε τον εαυτό σας στο σημείο να το καταλάβει με τον δύσκολο τρόπο, θα είναι δύσκολο να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Αρχίστε να εργάζεστε περισσότερο, για να εισπράττετε περισσότερα και να αντεπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Στο μεταξύ, θα σας κάνει καλό να αντιληφθείτε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή σας!

Τοξότης: Η πίεση της καθημερινότητας θα αρχίσει πλέον να χαλαρώνει αρκετά, αγαπητοί Τοξότες! Σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που θα σας διέπει, θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές βλέπετε να μην έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ακούστε τα προβλήματα τους, για να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου μπορείτε.

Αιγόκερως: Τα άστρα σας προκαλούν να κάνετε καίριες αλλαγές σε πολλούς τομείς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να πάψετε να προσποιήστε ότι όλα είναι ρόδινα προκειμένου να μην τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Αν δεν το κάνετε, οι πιέσεις θα αρχίσουν να καταπονούν τα όριά σας και θα χάσετε την αρτιότητα της πνευματικής σας διαύγειας. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο όλους και όλα και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας, παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στην κατάκτηση της ηρεμίας και της ευτυχίας σας!



Υδροχόος: Αυτή είναι η ιδανική εποχή για δικτύωση, επικοινωνία και σύνδεση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας! Αγαπητοί Υδροχόοι, να είστε βέβαιοι ότι έτσι θα βελτιώσετε τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές σας, ενώ θα ενδυναμώσετε τη σχέση με το ταίρι σας. Θα έρθετε πιο κοντά ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, τα οποίο αγαπάτε και εκτιμάτε. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας στο μέλλον!

Ιχθύες: Η υπερβολική ευαισθησία είναι πιθανό να θολώσει λίγο τις κινήσεις σας και να κάνετε λάθη, αγαπητοί Ιχθύες! Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πιέσετε τα όριά σας, γιατί ενδέχεται να σας καταβάλουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας. Για να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, προτιμήστε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις σας μέχρι να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

Πηγή: astro-live.gr