Έκλεψε τις εντυπώσεις και σημαντικό μέρος της δόξας από την Λίβερπουλ, αλλά στερήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram που είχε κοπιάσει πολύ για να τον φτιάξει.

Η Kinsey Wolanski έγινε παγκοσμίως διάσημη το βράδυ του Σαββάτου (1/6) όταν εισέβαλε στον τελικό του Champions League. Αυτό το γεγονός την έκανε αμέσως διάσημη παγκοσμίως και εκτίναξε τον αριθμό των follower της στο Instagram από τις 335.000 στα 2,5 εκατομμύρια, αλλά λίγο κράτησε η χαρά της.

Μετά από αυτό το περιστατικό το Instagram αποφάσισε να κατεβάσει τον λογαριασμό της, ενώ η ίδια πίστεψε ότι κακοπροαίρετοι χάκερ προέβησαν στην σχετική ενέργεια.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή, κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις. Έτσι, η «κόκκινη κάρτα» που έφαγε από το Instagram δεν πτόησε την Kinsey Wolanski, η οποία μετέφερε τη δραστηριότητά της στο Twitter.

Λίγες ώρες αφότου ενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό κατάφερε να μαζέψει αμέσως 75.000 χιλιάδες follower.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, όταν όλοι ρωτούσαν ποια είναι η ξανθιά κοπέλα που μπήκε με το μαγιό για να διακόψει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, φρόντισε γι’ αυτό και ο σύντροφός της να μάθουμε το όνομά της.

Εξάλλου ο Βιτάλι Ζντοροβέσκι δεν είναι τυχαίος, έχει κάνει κι αυτός τις τρέλες του, που μάλλον του βγήκαν σε καλό, κάνοντας φάρσες για να κερδίσει δημοσιότητα.

Θυμάστε εκείνο τον τύπο που είχε εισβάλλει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή;

Ήταν ο τύπος που είχε προσπαθήσει να φιλήσει τον αμυντικό των Γερμανών, Μπένεντικτ Χέβεδες.



Είναι ο ίδιος τύπος, ο οποίος έχει 10.000.000 ακόλουθους στο κανάλι του στο youtube και κερδίζει περίπου 400.000 λίρες Αγγλίας την εβδομάδα, και η περιουσία του υπολογίζεται στα 7.200.000 λίρες. Όχι και άσχημα για έναν τύπο που κάνει φάρσες και ανεβάζει βίντεο στο κανάλι του.

Αυτό εξάλλου, διαφήμισε και η Kinsey Wolanski στο μαύρο μαγιό που φορούσε, όταν μπήκε στον τελικό του Champions League.

Πάντα με το αζημίωτο, για να αποκτήσει φήμη και εκατομμύρια ακόλουθους για να μπορεί να έχει ένα σταθερό εισόδημα.

Ο Βιτάλι Ζντοροβέσκι αναγκάστηκε να μεταμφιεστεί, προκειμένου να μπει στο «Μετροπολιτάνο», αφού του έχουν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης εισόδου.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της και τα βίντεο που ακολουθούν:




View this post on Instagram

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on

View this post on Instagram

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on