Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Instagram την τραγική είδηση σημειώνοντας πως ο πατέρας της «έφυγε» τρία χρόνια ακριβώς μετά το χαμό της μητέρας της.

Ήταν πολύ «δεμένη» με τον πατέρα της, αφού εκείνος τη στήριζε μετά τον θάνατο της μητέρας της, πριν από τρία χρόνια, έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο.


Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Από σήμερα, ο κόσμος έγινε πιο φτωχός σε καλοσύνη. Πάλεψε πραγματικά, περήφανα, υπεράνθρωπα. Όμως η χρυσή του η καρδιά δεν άντεξε άλλο. 3 χρόνια ακριβώς μετά τον χαμό της μητέρας μου, αποχαιρετάμε τον πατέρα μου, Χρήστο Τσιάμη. Αύριο Πέμπτη στις 5.30, στον ιερό ναό Αγίου Νικολαου στο Μαρκόπουλο. Σας ευχαριστώ», έγραψε το μοντέλο στα social media.

View this post on Instagram

She. «Να πίνεις καλό καφέ, να τραγουδάς, να κάνεις έρωτα και σέξ, να χορεύεις με την πρώτη ευκαιρία κι ας μην ξέρεις τα βήματα, να τολμάς, να μην υπεραναλύεις καταστάσεις, και να γελάς…να γελάς με όλη σου τη δύναμη. Να βρείς έναν άνθρωπο που σε κάνει να γελάς. Και να γελάτε μαζί. Να είστε δύο γελάστα μαύρα πρόβατα σ’έναν κόσμο γεμάτα λευκά κι αγέλαστα. Και τότε…όλη η πλάση θα μοιάζει γελαστή.» #SpringSoul #IstandOnMyFeetNotOnMyKnees

A post shared by Vivi TsiamiⓇ🧿 (@vivitsiami) on