Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το τι συναισθήματα της δημιουργεί όταν κάποιος τη χαρακτηρίζει γυναίκα – αράχνη, την υποκριτική, αλλά και το γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα στον οποίο θα είναι κουμπάρα.

«Το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει τεράστιο κόστος στη ζωή μας, δεν είναι όλα τόσο απλά. Όλοι μας με το δικό μας τρόπο έχουμε “σταυρωθεί”, κάπου το έχουμε πληρώσει. Για να μην μιλήσω για τις σχέσεις. Πόσοι άνθρωποι με πλησίασαν στη ζωή μου; Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι μας αγάπησαν πραγματικά. Αν δεν είχα τη ζωή που είχα, ή αν δεν ήμουν αυτό που ήμουν κάποτε. Δεν νομίζω ότι ήμουν γυναίκα – αράχνη. Αυτούς που με αγαπούσαν τους αγαπούσα και εγώ. Πολλά πράγματα βγαίνουν άδικα πολλές φορές. Μπορεί να έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή, αλλά ήμουν γεμάτη, δεν κλαίγομαι, έχω περάσει πολύ ωραία νιάτα.

Με ενοχλεί να φοβάστε να λέτε τη λέξη "μεγαλώνω". Είναι ένα είδος ρατσισμού που αρχίζει και μου τη σπάει, με ενοχλεί. Δεν είναι το ίδιο όταν είσαι στα 30 ή 28. Εγώ είμαι 53. Φυσικά και δεν μου αρέσει η εικόνα μου πολλές φορές. Δεν είμαι αυτό που ήμουν, αλλά αυτό που έχω στην ψυχή μου είναι πολύ καλύτερο από την εποχή της ομορφιάς και της δόξας.

Πάω Χανιά, πάω να παντρέψω αυτό το πανέμορφο ζευγάρι, το οποίο είναι μέσα στη χαρά. Με έχουν πάρει 100 τηλέφωνα να με ρωτούν αν θα πάω. Ο Στράτος και η Σοφία είναι ένα πρότυπο αγάπης. Αν τα δεις με τι αγάπη στηρίζουν ο ένας τον άλλον και σε δύσκολες στιγμές. Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές και τα παιδιά και ο Στράτος Αμερική και στην κρίση και η Σοφία δίπλα του βράχος. Τηλεοπτικά δεν κάνω τίποτα. Δεν μου αρέσει. Δεν χωράω σε ένα κουτί», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: