Μετά τον χωρισμό της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, φήμες λένε πως η Lady Gaga είναι το νέο ταίρι του ηθοποιού
Τις τελευταίες ημέρες ο χωρισμός της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλει Κούπερ έγινε πρωτοσέλιδο στα περισσότερα αμερικανικά ταμπλόιντ, τα οποία βλέπουν στο παρασκήνιο τη Lady Gaga, με την οποία ο σταρ του Χόλιγουντ ερμήνευσε το ρομαντικό Οσκαρικό τραγούδι «Shallow».

Η pop star το βράδυ του Σαββάτου έδωσε συναυλία στο Λας Βέγκας και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» πολλοί από το κοινό άρχισαν να τη ρωτάνε που είναι ο Bradley. Και τότε η Lady Gaga εκνευρίστηκε και απάντησε στους θαυμαστές της «ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......».

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Πριν μερικά 24ωρα η είδηση του χωρισμού του Κούπερ και της Σάικ δεν είναι αυτό που λέμε ξαφνική αλλά μάλλον αναμενόμενη.

Οι φήμες ότι η σχέση του ζευγαριού μετά τα Όσκαρ περνάει κρίση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί και έτσι η Ρωσίδα καλλονή πήρε τα μπογαλάκια της και την κόρη της Λέα και έφυγαν από το σπίτι.
Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την Lady Gaga. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με την Gaga.

View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

«Δεν τρέχει τίποτα με την Gaga. Δεν συνέβη ποτέ κάτι ρομαντικό μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ταινίας “Α Star is Born” απλά οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία πάνω στη σκηνή», υποστήριξε ανώνυμη πηγή στο «Us Weekly».