O Πάνος Ιωαννίδης είναι ο γοητευτικός σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef και έχει καταφέρει με την παρουσία του και την ευγένεια του να κατακτήσει το γυναικείο πληθυσμό. Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε πολλά πράγματα αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως έχει μια αδερφή με την οποία είναι πολύ δεμένος. Έτσι λοιπόν ο Πάνος Ιωαννίδης πήγε με την αδερφή του Ελλιάνα για φαγητό στον πρώην παίκτη του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ.

«Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης που έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών με την παρουσία του και την ευγένεια του, κάνει τις θαυμάστριες του να έχουν ακόμα ένα λόγο να τον σκέφτονται. Η αγάπη που έχει στην αδελφή του, Ελιάννα Ιωαννίδη, αλλά και στον ανιψιό του φαίνεται κάθε στιγμή.

Ο ίδιος μας τη σύστησε μέσω του λογαριασμού του στο instagram, αφού μαζί πήγαν και έφαγαν στον πρώην παίκτη του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ. «Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ«, έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Λίγες ημέρες πριν η αδελφή του η οποία ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα είχε αναρτήσει κι εκείνη μια φωτογραφία της που ποζάρει χαμογελαστή με τους τρεις κριτές στο κέντρο της Αθήνας.