Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα μόλις είχε μάθει την τραγική είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τότε, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του και έγραφε: «Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν...».

Την ίδια ημέρα του δυστυχήματος, προβλήθηκε κανονικά το επεισόδιο του παιχνιδιού, καθώς είχε γυριστεί μέρες πριν, κι έτσι η παρουσιάστρια δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει για αυτό. Η παραγωγή όμως του ριάλιτι, θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα, μέσω ενός μικρού βίντεο στην αρχή του επεισοδίου.

Το πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε, λοιπόν, ενώ έγινε γνωστό πως ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, προβλήθηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τη Μαρία Μπακοδήμου, συντετριμμένη από τον χαμό του να τον αποχαιρετά που λόγια που ραγίζουν καρδιές.

«Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του… Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο!», ανέφερε φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια.