Την Τζένη Λάττου, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη που κάνει καριέρα και σαν χορεύτρια, υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Η Τζένη αποκάλυψε και τη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξήγησε γιατί αυτή δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

View this post on Instagram

Special guest σήμερα στην εκπομπή @the2nightshow_ant1tv Ομολογώ πως ο δρόμος μου μέχρι στιγμής ήταν μακρύς. Πολλές θυσίες, σκληρή δουλειά, τόλμη, πείσμα! Οι περισσότεροι από εδώ δεν με έχετε γνωρίσει. Σήμερα λοιπόν είναι η ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα για την προσωπικότητα μου. Τον "άνθρωπο" που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ θερμά τον @grigorisarnaoutoglou.official , τον @ant1tv , όλους τους συντελεστές της εκπομπής @the2nightshow_ant1tv κ να μην ξεχάσω όλους εσάς που με στηρίζετε από εδώ. Sending 💗!!! #the2nightshow #tonightshow #ant1 #ant1tv

A post shared by 𝑱𝒆𝒏𝒏𝒊𝒆 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒐𝒖 (@jennielattou) on

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο, δεν ήθελα να βγω κι εγώ και να πω ότι τον ήξερα, ότι ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόγος.

View this post on Instagram

A post shared by 𝑱𝒆𝒏𝒏𝒊𝒆 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒐𝒖 (@jennielattou) on

Δεν είχε βγει ότι ήμασταν μαζί, απλά έχουμε φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια φωτογραφία με έναν καλλιτέχνη, δεν πάει να πει αυτό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε η Τζένη Λάττου.

View this post on Instagram

A post shared by 𝑱𝒆𝒏𝒏𝒊𝒆 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒐𝒖 (@jennielattou) on

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της: