Μπορεί σε Ευρώπη και Αμερική να γιορτάζουμε παραδοσιακά την «Ημέρα των Ερωτευμένων» στις 14 Φλεβάρη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο στη Βραζιλία τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο διαφορετικά. Δεδομένου ότι ο Φλεβάρης είναι ο μήνας του καρναβαλιού (που αποτελεί huge event στη Βραζιλία), η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι λίγο ξεχασμένη. Στη θέση της, όμως υπάρχει η «Dia dos Namorados» («Ημέρα των ερωτευμένων» ) που γιορτάζεται στις 12 Ιουνίου.

Με αφορμή, την ημέρα του έρωτα ο Ντόντα αποφάσισε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην κούκλα σύζυγό του Denize Severo, δείχνοντας πως μόλις λίγους μήνες μετά το γάμο το ζευγάρι είναι full in love. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση παντρεύτηκε την αγαπημένη του Denize τον περασμένο Σεπτέμβρη και από τότε είναι αχώριστοι.


Ανεβάζοντας λοιπόν, στο Instagram μια φωτογραφία από το γάμο τους ο Ντόντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα που περνά είμαι και πιο ερωτευμένος μαζί σου. Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και με κάνεις να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνεις. Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο θεός να σε ευλογεί με αγάπη και υγεία γιατί θέλω να ζήσω μαζί σου μέχρι τα εγγόνια μας να γίνουν 100 χρόνων!».


Φυσικά και η απάντηση της καλής του δεν άργησε να έρθει: « Η καρδιά μου θα εκραγεί από την αγάπη που νιώθω για εσένα. Δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα. Το να είμαι δίπλα σου είναι ένα μεγάλο δώρο για το οποίο ευχαριστώ τον Θεό».