Παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, και δημοσιογραφικό χώρο της Αθήνας, έγιναν τα εγκαίνα γνωστής εταιρίας, οι οποίοι έσπευσαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις προσφορές της. 

Τη μουσική επιμέλεια του Opening Party ανέλαβε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν οι ambassadors της εκδήλωσης Μαρία Κορινθίου και Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και πολλοί αγαπημένοι παίκτες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Τη διοργάνωση του event επιμελήθηκε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων & διοργάνωσης εκδηλώσεων “Beautiful People” Pr-Events και ο Χάρης Σιανίδης.

Η “ΖeniΘ”, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου της ενεργειακού καταστήματος στην Αττική, στην Κηφισιά.

Την εκδήλωση εγκαινίασε ο κος Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας απευθύνοντας χαιρετισμό και επισημαίνοντας:  «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αττική. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, βρισκόμαστε εδώ με το πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».