Αυτό το διάστημα το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στην Φλωρεντία της Ιταλίας και συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η 33χρονη Ρωσίδα μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και ένα παιδί που απέκτησαν μαζί, εμφανίστηκε στο LuisaViaRoma and Carine Roitfeld fashion show και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Πιο σέξι από ποτέ, η Ιρίνα Σάικ περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την Bella Hadid και έδειξε ότι o χωρισμός δεν την πτοεί.

Αλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που βγήκε η είδηση του χωρισμού της με τον γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Η Ιρίνα Σάικ το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Δείτε το βίντεο:


Τον Φεβρουάριο, η Ιρίνα Σάικ είχε δηλώσει στο περιοδικό Glamour UK ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί την προσωπική της ζωή με το κοινό.

«Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή στα κοινωνικά μέσα, πολύ ανοιχτά. Το θαυμάζω και το βρίσκω υπέροχο, αλλά νομίζω ότι πρόκειται μόνο για προσωπική επιλογή. Κι επειδή η δουλειά μου επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να εκτίθεμαι, αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ήσυχη. Άλλωστε γι αυτό ονομάζεται "προσωπική", γιατί είναι κάτι που αφορά εσένα και την οικογένειά σου, και νιώθω πολύ χαρούμενη με αυτό».