Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας σε λίγη ώρα.

Όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι δυο τους θα ενώσουν τις ζωές τους σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό και η τελετή θα γίνει με λίγους καλεσμένους, συγγενείς και φίλους.

Ο Βασίλης Κικίλιας έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν από τις 6.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας θα είναι οι κουμπάροι του γάμου τους.

Η εκκλησία όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος είναι στολισμένη και έτοιμη για την ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι έχουν ήδη φτάσει στο σημείο για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στην εκκλησία όπου θα γίνει ο γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια / Φωτογραφία: EUROKINISSI
Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Αν και το προηγούμενο διάστημα είχαν κρατήσει κρυφή την επανασύνδεσή τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού- από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να παντρευτούν- μοιράστηκαν με τον κόσμο πολλές στιγμές από την προετοιμασία για τη μεγάλη στιγμή. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν ευχή.

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για το γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς ήταν να σχολιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος την χαρμόσυνη είδηση για την πρώην σύζυγό του. Στην εκπομπή «Όλα λάθος», μάλιστα, συνέβη κάτι απίστευτο! Ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στον γάμο του ζευγαριού.

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά της συζύγου του είπε: «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά…».

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε το γαμήλιο δώρο-έκπληξη που δέχθηκε

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα ειδικά διαμορφωμένα αθλητικά παπούτσια που της έφτιαξαν με τα αρχικά JB να αναγράφονται σε περίοπτη θέση. Στη σόλα του παπουτσιού, μάλιστα, είναι ζωγραφισμένη και η ημερομηνία του γάμου της, 16/6/2019.