Παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα αλλά και επιχειρηματίες το πρωί απόλαυσαν τις βουτιές τους στις κοσμικές παραλίες και το βράδυ περπάτησαν στα περίφημα Ματογιάννια.

Η αεικίνητη ρεπόρτερ του Mykonos Live TV, Ελίζαμπεθ Ελετσί, τους την είχε στήσει και τους περίμενε στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.

Εκεί είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη και τον Κώστα Σόμμερ από τους οποίους απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις. Την ώρα όμως που ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός μιλούσαν στην κάμερα έκαναν την εμφάνισή τους ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την σύντροφο του Μαρία Καλάβρια και δημιουργήθηκε ένα μικρό κομφούζιο με την Ελίζαμπεθ Ελετσί να μην προλαβαίνει να πάρει συνέντευξη από όλους.

Δείτε τι ακριβώς έγινε και τι είπαν στην κάμερα του Mykonos Live TV:



Στο νησί των Ανέμων ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την σύντροφό του Αντριάνα Παπακωνσταντίνου

Έβγαλε την φόρμα εργασίας (φανέλα) και τα εργαλεία (γάντια και ένστικτο) της πετυχημένης δουλειάς του και αποφάσισε να απολαύσει χαλαρός λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στην Μύκονο αλλά μην υποψιαστείτε και κουτσομπολιό στην υπόθεση, αφού έφτασε στο νησί των Ανέμων παρέα με την σύντροφό του, Αντριάνα Παπακωνσταντίνου.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να βολτάρουν στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια. Το σίγουρο είναι το ερωτευμένο ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητο.



Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στην κοσμοπολιτική Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Το καθημερινό της πρόγραμμα στο νησί των Ανέμων περιλαμβάνει μπάνιο στις πιο όμορφες παραλίες και βολτούλες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό με χαλαρή διάθεση να σουλατσάρει στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια. Εκεί συνάντησε και τον συμπαίκτη της στο Survivor Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «μισθοφόρο».



Το νησί των Ανέμων αποτελεί για την Ειρήνη Καζαριάν τον ιδανικό προορισμό διακοπών.

Η όμορφη νικήτρια του Greece’s Next Top Model το πρωί απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά, ενώ το βράδυ βγαίνει και διασκεδάζει στην νυχτερινή Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να απολαμβάνει την βόλτα της στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια συνοδευόμενη από φίλους.



O Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια μαζί στη Μύκονο.

Βόλτα και πειράγματα στην Μύκονο για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. O Δημήτρης Αλεξάνδρου και Μαρία Καλάβρια επέλεξαν την Μύκονο για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos να περπατούν στα γραφικά Ματογιάννια.

Μάλιστα η γοητευτική επιχειρηματίας προσέλκυσε το ενδιαφέρον του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου, ο οποίος άρχισε τα πειράγματα! Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος Αλεξάνδρου και η 49χρονη Καλάβρια γνωρίστηκαν το 2017 στην Μύκονο και φέτος γιορτάζουν τρία χρόνια σχέσης.

Λάτρης της Μυκόνου είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα το αποδεικνύει επιλέγοντας και φέτος το νησί των Ανέμων για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά παρουσιάστρια στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια να απολαμβάνει την βόλτα της μαζί με δύο φίλες της, ενώ την ώρα που περνούσε μπροστά από τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο, τον πλησίασε και του είπε κάτι στο αυτί.


Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε την Μύκονο για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελέτσι την εντόπισε στα Ματογιάννια και της απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις. Δείτε τι είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια για την ανανέωση του συμβόλαιου της με τον ΑΝΤ1 αλλά και για τα τηλεοπτικά της όνειρα.